Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected] Това възнаграждение от 1000 лева за медиците

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Това възнаграждение от 1000 лева за медиците
Коментари Харесай

Иван Нейков: Бързо стана - докато ругаехме медицинските сестри по первазите, сега се сетихме, че са важни

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected] 

Това заплащане от 1000 лв. за медиците и сестрите по време на епидемията беше и правилно, и вярно деяние. Бързо забравихме по какъв начин ругаехме медицинските сестри по первазите и се сетихме, че в действителност начело на фронта стоят тъкмо здравните служащи. Така че това е добър ход. Може би в действителност с времето ще се стигне до продължение на това в допълнение заплащане, само че живота ще го покаже. Това разяснява в ефира на Нова тв някогашният обществен министър Иван Нейков.

Имам доверие на новия министър Сачева и ограниченията, които се подхващат. Животът ни демонстрира, че можем без администрация и актуализирането на пенсиите ще може да се направи без да караме хиляди българи да вървят по отделите, уточни той.

Животът ни слага сега пред тестване. В момента сме в такава обстановка, че неща, които с години щяхме да ги вършим, в този момент, тъй като сме на напън, ще ги създадем доста бързо, разяснява Нейков.

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР